Service & bestellingen: +31(0)858228327 (lokaal tarief)
1 maand herroepingsrecht
Achteraf betalen
Geld-terug garantie
Trusted Shops

TOP TUIN & BUITENLEVEN MERKEN BIJ WESTFALIA

Persoonlijke aanbevelingen

TOP TUIN & BUITENLEVEN CATEGORIEËN

Gouden herfst, gouden tuinseizoen! 

De dagen worden korter en kouder. Wanneer de bladeren beginnen te vallen, weet u dat de herfst al voet in uw tuin heeft gezet. Maak herfstklusjes zo gemakkelijk mogelijk met het juiste gereedschap. Hoe grondiger u uw tuin voorbereidt op de komende winter, hoe minder werk u in het voorjaar zult hebben, terwijl u tegelijkertijd een goede basis legt voor de komende feestdagen in december. U beschermt het gazon ook tegen verrotting, want bladeren moeten regelmatig worden verwijderd. Anders kunnen grasplanten schade oplopen. Vergeet niet om wat hoopjes bladeren in de tuin te laten liggen als schuilplaats voor nuttige diertjes, zoals egels. 

Netheid is een must - bedankt heggenscharen, snoeischaren en bladzuigers 

Bij het schoonmaken geldt altijd: schoonmaken van boven naar beneden. Deze regel kan ook worden toegepast op de tuin. Dus snoei uw heggen en uitstekende takken met het juiste gereedschap. Elektrische heggenscharen creëren moeiteloos nette heggen. Voor het fijne werk kunt u kiezen uit onze grote selectie handheggenscharen of tuinscharen. Is een tak te dik? Onze takkenscharen met ratel zijn speciaal voor dergelijke toepassingen gemaakt en kunnen moeiteloos takken tot een dikte van 5 cm doorknippen. Ruim de rommel op met een bladzuiger. Hier heeft u een enorme keuze uit verschillende modellen en fabrikanten. Van klein tot groot, van sterk tot nog sterker, van benzine tot elektrisch: in ons ruime assortiment vindt u de juiste bladzuiger voor uw doeleinden. 

Werkmateriaal goed opbergen in de tuin en in gereedschapsschuren 

In de winter zijn heggenscharen, snoeischaren en bladzuigers bijna nooit nodig, dus moeten ze goed worden opgeborgen. Idealiter moeten ze snel bij de hand zijn, maar toch beschermd tegen de weersinvloeden. Wij hebben de juiste opslagplaatsen voor u. Loodsen voor gereedschap zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en materialen. In de weerbestendige gereedschapsschuren is er voldoende ruimte voor uw tuingereedschap, gewasbeschermingsmiddelen of opgevouwen tuinmeubelen. 

De finishing touch met perfecte tuinverlichting 

Door de kortere dagen kunnen zonne-energieapparaten in de tuin niet meer genoeg energie opnemen. Maar wij hebben een breed assortiment tuinverlichting. Ze werken op batterijen en hebben dus geen stopcontact nodig. Zuinige LED-lampen brengen 's avonds gloed in uw tuin. Vooral met het oog op Kerstmis is feestelijke tuinverlichting een goede voorbereiding. In onze winkel vindt u ze in allerlei kleuren en vormen. Afhankelijk van uw smaak kan de tuinverlichting eenvoudig of weelderig zijn.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Er wachten exclusieve extra's op u!
Ontvang regelmatig aanbiedingen, vouchers en promoties met de Westfalia nieuwsbrief. Registreer u nu en ontvang direct een kortingscode van €10,-!1