Geschiedenis

Hagen 1923

Westfalia is meer dan 80 jaar geleden opgericht door de familie Aschermann in Schwerte, Duitsland. Vandaag de dag is het onder andere de gereedschapsleverancier voor keuze en altijd voor kwaliteit en prijs.

Het bedrijf begon in 1928 met het verkopen van landbouwproducten. In 1932 is een postorderdienst gelanceerd, gevolgd door een jaar later de publicatie van de eerste catalogus.

Er was veel vraag naar de producten, waardoor Westfalia in 1933 zijn assortiment uitbreidde naar 984 hoogwaardige gereedschappen die gericht waren op bijna elke klus. Het bedrijf pioneerde ook het concept Customer Value, waardoor zijn kwaliteitsproducten betaalbaar zijn voor iedereen.

Na de oorlog was er veel vraag naar kwalitatief gereedschap. Naast gereedschap verwachtten de consumenten meer. Dit zag Westfalia als kans waarna zij het assortiment uitbreidden met diverse andere producten.

Tegenwoordig is het Westfalia assortiment een van de meest uitgebreide en beschikbare en biedt hoogwaardige gereedschappen aan het grote publiek en professionals.

Inmiddels verstuurd Westfalia honderdduizenden pakketjes vanuit hun magazijn in Hagen, Duitsland
Het bedrijf is een geavanceerde gebruiker van de nieuwste technologieën op het gebied van geavanceerde verpakking- en distributietechnologieën. Dit ondersteunt het bedrijf om hoge kwaliteit en betaalbare service te bieden.

Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief bezorgkosten
* VAP = Verkoopadviesprijs