Betaalmogelijkheden

Ideal

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in een vertrouwde internetbetaalomgeving.

Bancontact

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in een vertrouwde internetbetaalomgeving.

Creditcard

Er kan betaald worden met VISA en Mastercard.

 

Je betaalgevens worden bij het afrekenen versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardverstrekker voor een correcte afhandeling.

De betaling wordt afgeschreven wanneer een artikel is geleverd door ons. Heb je meer artikelen besteld die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

Mogelijk vraagt je creditcardverstrekker je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Paypal

Shop met een gerust gevoel. PayPal gebruikt krachtige versleutelings- en fraudepreventietools om je financiële gegevens te beschermen.

Klarna

Probeer je bestelling van Westfalia eerst en betaal deze later met Klarna. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden. Die smoothness bieden wij jou als klant graag aan.

Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt jou de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat je een e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvang je via e-mail, maar download de Klarna app, dat gaat een stuk smooother. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar je kan hem ook via de online portal op klarna.com betalen.

Klarna is alleen beschikbaar voor particuliere consumenten met een Nederlands adres.

Voucher of kortingscode

Kies in het winkelmandje voor ‘Voucher' of 'kortingscode' toevoegen.

Voer de kortingscode in. Je ziet de korting verschijnen en het restbedrag wat je nog moet betalen.

Bekijk alle lopende kortingscodes van Westfalia

 

 

 

Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief bezorgkosten
* VAP = Verkoopadviesprijs