Zoek verkoeling bij Westfalia

Poeh wat is het heet!

Het zomerse weer is nu echt in ons landje aangekomen. Herken jij dat "Ik heb NU verkoeling nodig!"-momentje? Je holt dan naar de bouwmarkt of huishoudwinkel voor een ventilator of airco maar vaak vis je dan toch nipt achter het net omdat anderen een klein beetje sneller zijn geweest. Dan moet jij het maar doen met een flutventilatortje dat nog niet eens een blaadje kan wegblazen.

Nou, dit jaar niet! Bij ons zit je goed want wij hebben een ruim assortiment aan verkoelende producten op voorraad, en je hoeft er niet eens de deur voor uit! Of je nou iets aan het klimaat in huis wil doen, of het toch fijner vindt om in de tuin of op het balkon af te koelen; wij hebben alles wat je nodig hebt om de hete zomerdagen en -nachten te overbruggen.

Een ventilator kan een voordelige en gemakkelijke manier zijn om een verfrissend briesje in huis te brengen tijdens hete zomerdagen en nachten. We hebben veel verschillende soorten ventilators: vloerventilators, tafelventilators, staande ventilators en torenventilators. We hebben zelfs een paar industriële ventilators voor wanneer je het zware werk nodig hebt.
Een aircooler is een soort ventilator maar dan net wat effectiever. Het is hetzelfde principe, maar in plaats van simpelweg lucht naar je toe blazen wordt de lucht eerst langs een koelelement met water gepompt. Hierdoor is de bries die je voelt net iets verfrissender; geen wonder dat aircoolers ook wel luchtkoelers worden genoemd! Bij sommige aircoolers is het mogelijk om het water reservoir met ijs te vullen voor nog meer verkoeling.

Een mobiele airco is de beste manier om tijdens erg hete dagen een hele ruimte af te koelen, want anders dan ventilatoren en aircoolers zorgt een airco er voor dat de lucht in huis daadwerkelijk afgekoeld wordt. Hiervoor is het wel nodig dat de warme lucht naar buiten wordt geblazen, dus plaats je airco bij het raam en doe de slang naar buiten. Om de raamopening die daardoor ontstaat dicht te maken hebben we een paar slimme afdichters in de aanbieding zodat je geen insecten binnen laat.

Wanneer je buiten de verkoeling op wilt zoeken is wat schaduw een absolute must! Hiervoor hebben we verschillende soorten zonwering in ons assortiment, van parasols en luifels tot schaduwdoeken. Heb je geen grote tuin maar wel een balkon? We hebben ook een paar mooie balkon schaduwdoeken en compacte halfronde parasols zodat je ook daar van de buitenlucht kunt genieten.
Tijdens hete dagen is rondspatteren in je eigen zwembad een uitstekende optie om lekker af te koelen! We hebben verschillende soorten zwembaden, dus of je liever een opblaasbaar zwembadje hebt voor de kleintjes of een framezwembad voor de hele familie: bij ons ben je aan het juiste adres. En vergeet je trouwe viervoeter natuurlijk niet, want ook voor een hondenzwembad kun je prima bij ons terecht!

Wanneer je in je eigen tuin of op het balkon wilt afkoelen is het natuurlijk wel zo fijn als je een beetje lekker kunt zitten. Misschien zelfs een beetje loungen? Bij ons vind je allerlei tuinmeubelen voor elk budget, van complete loungesets tot schattige bistrosets voor op het balkon. Daarnaast hebben we ook heerlijke ligstoelen, handige balkontafels en gezellige schommelbanken.

Alle prijzen zijn incl BTW en exclusief bezorgkosten
* VAP = Verkoopadviesprijs