Online hulp: Betalen

Naar het overzicht

Ideal

Betalen met Ideal is een veilige en snelle manier om online via je eigen bank te kunnen betalen.

Naar boven

Bancontact

Je rekent je aankoop meteen af en betaalt veilig in een vertrouwde internetbetaalomgeving.

Naar boven

Creditcard

Er kan betaald worden met VISA en Mastercard.

 

Je betaalgevens worden bij het afrekenen versleuteld via de SSL-methode. We zorgen met je creditcardverstrekker voor een correcte afhandeling.

 

De betaling wordt afgeschreven wanneer een artikel is geleverd door ons. Heb je meer artikelen besteld die op verschillende datums verzonden worden, dan wordt je creditcard belast per levering.

 

Mogelijk vraagt je creditcardverstrekker je de 3D-Secure verificatiecode in te voeren. Dit is een extra beveiliging voor online betalingen met creditcards.

Naar boven

Paypal

PayPal is een online betaling systeem wat betalen over het internet makkelijk en gratis maakt.

Het is veilig omdat je bankgegevens niet verstuurd worden via het internet. Alleen PayPal weet je bankgegevens en slaat deze veilig op. Met twee drukken op de knop heb je veilig betaald.

Registreer bij PayPal en maak er direct gebruik van.

 

Welke betalingsmogelijkheid je ook gebruikt altijd krijg je na voltooiing een bevestiging van ontvangst in je scherm.

 

Naar boven

Klarna

Probeer je bestelling van Westfalia eerst en betaal deze later met Klarna. Met Klarna betaal je niet voordat je je bestelling hebt gezien en hebt besloten dat je deze wilt houden. Die smoothness bieden wij jou als klant graag aan.

 

Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna separaat een factuur. Klarna stuurt jou de factuur toe zodra wij hen hebben geïnformeerd dat bestelling is verstuurd. Dit is meestal zo'n 2 dagen nadat je een e-mailbevestiging van je aankoop hebt ontvangen. Deze factuur ontvang je via e-mail, maar download de Klarna app, dat gaat een stuk smooother. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar je kan hem ook via de online portal op klarna.com betalen.

 

Klarna is alleen beschikbaar voor particuliere consumenten met een Nederlands adres.