Schroevendraaier bits en bussen set 43 stuks met Quick Change universele houder en universele magnetische houder

Artikel Nr: 976178

€ 22,99

: € 27,99

Product Informatie

De 43-delige schroefbit set uit de accessoires PRO lijn van Bosch Professional bevat verschillende schroeflengten en -soorten voor verschillende typen schroeven en doppen met een permanente magneet voor zeskant schroeven. Met deze set heb je altijd het juiste bitje in huis om iedere schroef te plaatsen – uitermate geschikt voor universeel gebruik.

Omdat er veel verschillende schroefjes bestaan, kun je tegen het probleem lopen dat je schroevendraaier of schroefboormachine niet past op de schroef. Dit probleem is eenvoudig op te lossen met een bitsetje. Bitsets bevatten verschillende opzetstukjes die passen op een bithouder zoals bijvoorbeeld een boor- of schroefboor machine. Door in het bezit te zijn van een groot scala aan bitjes heb je altijd het juiste bitje in huis om iedere schroef te plaatsen.
 


Extra’s:


Wat zit er in de verpakking?


Technische specificities:

Je hebt dit product bekeken op 12.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Gereedschap >> Accu gereedschap >> Draadloos werken >> Accu schroevendraaiers >> Schroevendraaier bits en bussen set 43 stuks met Quick Change universele houder en universele magnetische houder

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu