Pegasus 180 Solid Plus droogautomaat

Artikel Nr: 969663

€ 34,99

: € 49,99

Product Informatie

De Pegasus 180 Solid Plus vloerstaande droger heeft alles wat een mobiele droogruimte nodig heeft: Met zijn parallelle poten staat hij uiterst stabiel en stabiel, zowel binnen als buiten. De drooglengte is een indrukwekkende 18 meter en biedt ruimte voor ongeveer twee wasmachineladingen. Lange stukken wasgoed, zoals badhanddoeken of broeken, drogen aan de scharnierende vleugels aan de zijkant, waar, op een hoogte van 105 cm, niets over de vloer zal slepen. Als praktische extra biedt de "Pegasus 180 Solid Plus" een wasknijpertasje dat snel en gemakkelijk met klittenband aan een van de droogstangen wordt bevestigd en de wasknijpers altijd binnen handbereik houdt. Er zijn ook twee houders voor kleine onderdelen. Zonder wasknijpers kunnen hier snel en gemakkelijk sokken, handdoeken of onderbroeken worden opgehangen. De Pegasus 180 Solid Plus vrijstaande droger is eenvoudig op te zetten en net zo eenvoudig en snel weer in te klappen. De droogstangen hebben een speciale poedercoating en zijn permanent tegen roest beschermd.

Je hebt dit product bekeken op 09.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Huishoudhulp >> Wassen en drogen >> Waslijnen en droogrekken >> Pegasus 180 Solid Plus droogautomaat

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu