Telescopische wasdroger Vario, uittrekbaar, roestvrij staal

Artikel Nr: 968940

€ 59,99

: € 69,99

Product Informatie

Ultracompacte wasdroger met variabele voetafdruk voor optimaal gebruik van de ruimte in douche en bad! Dankzij de flexibel verstelbare voetafdruk en de uittrekbare droogstaven kan de telescopische wasdroger gemakkelijk aan de beschikbare ruimte worden aangepast. Indien nodig kan de afstand tussen de poten worden gevarieerd tussen 62 - 90 cm, zodat de wasdroger minder ruimte inneemt en in vrijwel elke douche of badkuip past.
en past in bijna elke douche of badkuip. Omdat hij ook maar 39 cm breed is, is hij zelfs geschikt voor hoekdouches.
De droogstaven kunnen ook zijdelings worden uitgeschoven van 71 - 94 cm. Stabiel ontwerp gemaakt van hoogwaardig, roestvrij staal.
Ruimtebesparend op te vouwen tot een diepte van slechts 10 cm - past in elke nis. Perfect ook voor hoekdouches, balkons, tuinen, smalle gangen & nissen.

Kenmerken:

Technische specificaties:

Levering inclusief:

Je hebt dit product bekeken op 12.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Huishoudhulp >> Wassen en drogen >> Waslijnen en droogrekken >> Telescopische wasdroger Vario, uittrekbaar, roestvrij staal

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu