Elektrische bladzuiger, 3 in 1

Artikel Nr: 967997

€ 99,99

Product Informatie

PowerG Elektrische bladzuiger/versnipperaar/blazer incl. gootreinigingsverlengstuk.

De PowerG bladzuiger staat voor een gemakkelijke en flexibele tuinreiniging. Met de 3in1 bladzuiger verwijdert u moeiteloos bladeren van terrassen, tuinen en dakgoten.

Het apparaat is klein, licht en ergonomisch gevormd en zorgt voor een uitstekende hanteerbaarheid. Het verwijderen van bladeren is zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk.

3in1 functie: blazen, zuigen en versnipperen
De PowerG 3in1 BV-10EG-b-3000A is een bladblazer en bladzuiger tegelijk. Omschakelen tussen de zuig- en blaasfunctie gaat snel en eenvoudig dankzij de schroefbevestiging zonder gereedschap. Dankzij de in het toestel geïntegreerde versnipperaar kan het volume van de bladeren aanzienlijk worden verminderd, waardoor de opvangzak van 40 l goed kan worden gevuld.

Met de gootreinigingsverlenging kan de werkhoogte worden verlengd tot een lengte van 3 meter, zodat bladeren en vuil gemakkelijk uit de goot kunnen worden verwijderd.

Kenmerken:

Levering inclusief:

Je hebt dit product bekeken op 20.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Tuin en buitenleven >> Tuingereedschap >> Bladblazers en zuigers >> Elektrische bladblazers en zuigers >> Elektrische bladzuiger, 3 in 1

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu