Krups Blender - 800W

Artikel Nr: 962835

€ 64,99

Product Informatie

De vacuumblender van Krups is een must have in de keuken! Deze blender gaat namelijk oxidatie tegen met behulp van Nutrikeep™. Hoe werkt dit? Bij normale blenders worden alle ingredienten gemixt onder lucht. Bij de vacuumblender van Krups wordt al het lucht uit de blender verwijdert (vacuum) en de ingredienten geleidelijk gemixt. Dit process zorgt ervoor dat de ingredienten de kans niet krijgen om te oxideren = van kleur te veranderen. Zo behoudt het eten zijn kleuren en smaak, zelfs na een paar uur.

Waarom een vacuumblender?

Vacuumblenders zorgen ervoor dat groentes en fruit zijn vitamines en mineralen (langer) behouden. Vitamines, mineralen en antioxidanten heb je nodig om je lichaam te beschermen tegen vroege veroudering en je immuunsysteem te versterken.  Daarnaast is de Krups Blender makkelijk mee te nemen (to go)

De blender kan ook gebruikt worden voor de bereiding van een saus, marinade of soep. 

 

Productspecificaties:

Je hebt dit product bekeken op 19.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Elektrische keukenapparatuur >> Keukenapparaten >> Handmixers en staafmixers >> Krups Blender - 800W

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu