Multifunctionele snijmachine icaro7, elektrisch en opvouwbaar

Artikel Nr: 962689

€ 189,99

: € 229,00

Product Informatie

De eerste opvouwbare, volledig metalen icaro7 universele snijmachine van ritterwerk overtuigt door zijn functie. Na gebruik kan het toestel plaatsbesparend worden opgevouwen en op praktische wijze worden opgeborgen. Zelfs in gebruik neemt de universele snijmachine weinig ruimte in op het werkblad. Het volledig metalen ontwerp garandeert een bijzondere stabiliteit en dus optimale snijresultaten. Of het nu flinterdun of tot ca. 14 mm dik is - alles wordt gelijkmatig in smakelijke plakjes gesneden - of het nu worst, kaas, fruit of zelfs groente is. Andere functionele details onderstrepen de gebruiksvriendelijkheid van de multifunctionele snijmachine: het mes kan dankzij een snelsluiting met bajonetsluiting gemakkelijk en zonder gereedschap worden verwijderd om te worden gereinigd. De voerslede kan ook worden verwijderd voor eenvoudige reiniging. Met het brede steunvlak is er vrijwel geen grens aan wat kan worden gesneden. Het veiligheidsschakelsysteem met twee vingers zorgt voor extra veiligheid bij het snijden. De icaro7 wordt aangedreven door een eco-motor van 65 watt, die 20 % zuiniger is dan zijn voorganger en toch 50 % krachtiger. Vanwege zijn bovengemiddelde design won de icaro7 opvouwbare, volledig metalen snijmachine de iF DESIGN AWARD 2015. Ook ideaal als broodsnijmachine.

Technische gegevens:

Afmetingen:

Onderhoudsinstructies:

Afnemen met een vochtige doek + drogen, tandwiel van tijd tot tijd smeren met vaseline of ritter onderhoudsvet.

Omvang van de levering:

Je hebt dit product bekeken op 23.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Elektrische keukenapparatuur >> Keukenapparaten >> Snijmachines >> Multifunctionele snijmachine icaro7, elektrisch en opvouwbaar

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu