Herenthal 14-delige Pannenset - Marmeren Coating - Zilver

Artikel Nr: 961453

€ 119,00

Product Informatie

Heb je een nieuwe keuken? Of ben je gewoon toe aan nieuwe pannen? Zoek niet verder, want deze Herenthal pannenset biedt alles wat je nodig hebt. Geen gedoe meer met maten en verschillende soort pannen. De Herenthal pannen zijn namelijk goed op elkaar afgestemd en zijn voorzien van een bijpassende glazen deksel. 

Kook je favoriete gerechten met de handige 14-delige Herenthal Pannenset. Deze set bevat 2 koekenpannen, 3 braadpannen met deksel en 4 afneembare siliconen handgrepen. De handgrepen bieden meer houdvast en kunnen gemakkelijk op de pannen geklikt worden. De pannen hebben een BIO antibacteriele coating aan de binnenkant. Deze laag is een anti-aanbaklaag. Je hoeft in de herenthal pannen geen olie of boter te gebruiken.Na gebruik kun je de pannen makkelijk met de hand afwassen. Het wordt aangeraden om de pannen met de hand te wassen voor langdurig gebruik.

De pannen zijn geschikt voor gas, elektra, keramische kookplaten en inductie.

Productspecificatie:

 

Over Herenthal:
Herenthal brengt een variatie van hoogwaardige keukenapparatuur en elektronische huishoudelijkeproducten op de markt. Zij zijn toegwijd aan het bieden van oplossingen in de huishoudelijke sfeer en tegelijkertijd aan het bijdragen van een echte kookervaring in de keuken. Puurheid en eenvoudigheid zijn Herenthals kernwaarden

Je hebt dit product bekeken op 19.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Potten en pannen >> Braden, potten en pannen >> Pannen sets >> Herenthal 14-delige Pannenset - Marmeren Coating - Zilver

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu