Professionele vleesmessenset, 4 stuks

Artikel Nr: 954805

€ 59,99

Product Informatie

Met deze set bent u goed uitgerust voor vleesverwerking. Inbegrepen zijn de meest gangbare messen voor professionals, jagers, vissers en particuliere huishoudens. De lemmeten zijn gemaakt van hoogwaardig lemmetstaal 1.4034 en hebben een hardheid van ca. 55 +1/-1 HRC, waardoor ze extreem scherp zijn. De ergonomisch gevormde kunststof (PP) mesheften liggen comfortabel en slipvrij in de hand en zijn aan de binnenzijde van het heft gemerkt met "Quality Made in Germany/Solingen". De absoluut hygiƫnische messen zijn ideaal voor professioneel gebruik, als huishoudmes en voor aangenaam werken.

Afmetingen

Materiaal:

Onderhoudsinstructies:

Spoel het mes na elk gebruik goed af onder warm stromend water met toegevoegd reinigingsmiddel, zoals de professionals doen, en droog het daarna af met een doek. Op deze manier behoudt u de scherpte en een goed uiterlijk voor jaren.

Omvang van de levering:

Je hebt dit product bekeken op 09.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Landbouw & Dier >> Slachten en roken >> Slachten >> Slachtmessen, schrapers en haken >> Professionele vleesmessenset, 4 stuks

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu