Cactus en sappige meststof - 250 ml

Artikel Nr: 802013

€ 6,49

gelijk aan € 2,60 per 100 ml

Product Informatie

Extra kalium voor een krachtige groei.

Als exotische kamerplanten bieden cactussen een verscheidenheid aan decoratiemogelijkheden voor verschillende locaties. Of het nu gaat om vensterbank of serre - de grote keuze aan geslachten en soorten zorgt voor interessante accenten in elke woonruimte en geeft het huis een individueel tintje. De verzorging van cactussen en vetplanten vereist meer dan alleen een goede besproeiing. De COMPO cactus en sappige meststof biedt een optimale oplossing en zorgt voor ideale groeiomstandigheden.

Inhoud: 250 ml

Genoeg voor:

Doseerniveau 1 tot 2 L water
Doseerniveau 2 tot 4 L water
Doseerniveau 3 tot 6 L water

Toepassingsperiode: maart tot en met oktober elke 3 weken, november tot en met februari geen bemesting.

Info:

COMPO richt zich op "groene" verpakkingen
Alle COMPO vloeibare kunstmestflessen bestaan voor meer dan 90 procent uit gebruikt plastic uit de gele zak of de gele bak. Post-consumentenmateriaal, d.w.z. kunststofafval dat door particuliere of commerciƫle eindgebruikers wordt geproduceerd, wordt in het productieproces gebruikt. Dit is tot nu toe uniek in de kunstmestindustrie. Dit vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk en verbetert de milieubalans.

Kenmerken:

Technische specificaties:

Je hebt dit product bekeken op 29.05.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Tuin en buitenleven >> Gewasbescherming en meststoffen >> Plantenvoeding >> Meststoffen voor bloemen >> Cactus en sappige meststof - 250 ml

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu