Mehrzer Premium - Hoge kookpan met deksel - 24 cm - RVS

Artikel Nr: 950098

€ 69,99

Product Informatie

De Mehrzer kookpan met een diameter van 24 cm en een inhoud van 6 liter is een professionele 3-laagse pan gemaakt van 18/10 roestvrijstaal. Door de superieure kwaliteit, functionaliteit en het modern design komt deze pan met een garantie van 100 jaar.

Deze pan kan gebruikt worden op al de soorten kookplaten, inclusief inductie en de oven. Door de dikte en de kwaliteit van de pan wordt er veel energie bespaard. Daarnaast is het product gemakkelijk te onderhouden en af te wassen in de vaatwasser. In de deksel en rand van de pan zitten geen groeven zodat hier geen bacteriën of voedselresten tussen kunnen komen. Door de licht conische vorm van de pan is het mogelijk om de pannen in elkaar te bewaren ook al hebben ze dezelfde afmetingen.

Op de bovenkant van de deksel is het door de inham in het handvat, tevens mogelijk uw pollepel op de deksel neer te leggen tijdens het koken. Door uw pollepel zo neer te leggen is het ook mogelijk uw pan af te gieten zonder het deksel aan te raken. Ook kan de deksel gemakkelijk op het handvat van de pan hangen. De binnenkant van de pan is voorzien van een volumemarkering.

Productspecificaties:

Vaatwasser bestendig: Ja

Materiaal: Roestvrij staal

Warmtebron: Geschikt voor alle warmtebronnen

Antiaanbaklaag: Nee

Vorm: Rond

Garantie: 100 jaar

Je hebt dit product bekeken op 19.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Potten en pannen >> Braden, potten en pannen >> Pannen en wokken >> Mehrzer Premium - Hoge kookpan met deksel - 24 cm - RVS

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu