Mehrzer - Wok diameter 28 cm - Stone Strong

Artikel Nr: 950144

€ 39,99

Product Informatie

De Mehrzer Stone Strong Wok pan met een diameter van 28cm is er voor snel, gezond en gemakkelijk koken. De pan beschikt over een unieke antiaanbak laag gemaakt uit 5 verschillende lagen van “Granite Stone Strong” die er voor zorgt dat de pan twee keer zo lang mee gaat. Het handvat van de pan wordt niet warm, heeft een ergonomisch design met “soft touch” en een aantrekkelijke houtlook.

De pan is gemaakt in Italië van hoogwaardige Europese materialen die de pan niet alleen een modern design geven maar ook zeer sterk en van superieure kwaliteit. De materialen zijn gemakkelijk te onderhouden en in de vaatwasser schoon te maken. Deze pan is ook geschikt voor inductiekookplaten. Door de extra brede bodem heeft deze pan een groot kook- en braadoppervlakte en houdt het de warm goed vast.

Productspecificaties:

Vaatwasser bestendig: Ja

Materiaal: Aluminium

Warmtebron: Geschikt voor alle warmtebronnen

Antiaanbaklaag: Ja

Vorm: Rond

Garantie: 2 jaar

Je hebt dit product bekeken op 19.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Potten en pannen >> Braden, potten en pannen >> Pannen en wokken >> Mehrzer - Wok diameter 28 cm - Stone Strong

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu