Marmercoating Wokpan - zwart - 28 cm

Artikel Nr: 950854

€ 33,99

Product Informatie

Laten we beginnen met wokken!

Met de handige wokpan van Royalty Line is geen enkel wokgerecht meer een chef-kok. De dunne antiaanbaklaag maakt het nog gemakkelijker om een ??gezond gerecht te bereiden. Ook leuk, heeft een deksel.

Wij adviseren om deze kwaliteitspannen niet in de vaatwasser te doen, aangezien het de handvaten kan aantasten en het braadoppervlak kan beschadigen.

Een wokpan, wanneer gebruik je deze pan?
Allereerst is de wokpan te herkennen aan zijn omvang, het zijn vaak grote pannen. Deze specifieke wok is 28 cm groot. De wokpannen hebben een veel hogere rand dan de koekenpan waardoor de ingrediƫnten in de pan gemakkelijk omgehusseld kunnen worden. De wok is ideaal voorhet roerbakken van groenten, vlees of vis. De marmeren laag maakt de wok nog geschikter aangezien de marmeren laag beter hitte kan verdragen dan niet-keramische of normale anti-aanbak pannen en de ingrediƫnten niet zullen aanbakken. Nog een bijkomend voordeel van de marmeren coating is dat deze niet zo makkelijk zal verkleuren als een witte laag.

Technische gegevens

Je hebt dit product bekeken op 25.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Potten en pannen >> Braden, potten en pannen >> Pannen en wokken >> Marmercoating Wokpan - zwart - 28 cm

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu