Paella Pan - Marmer coating - 36 cm

Artikel Nr: 950848

€ 37,99

Product Informatie

Paellapan met een doorsnede 36 cm uit de Bio series met marmeren coating van Royalty Line Switzerland. Met 2 afneembare handvatten. Zonder giftige stoffen zoals PFOA.

Duurzaam, bestendig en non-stick pan. De buitenste afdekking van deze pan is sterker dan ooit en kan langer duren dan gewone coatings.

Reinigingsinstructies
Koel onmiddellijk na het koken jouw pan op een hittebestendige ondergrond. Probeer de pan niet af te koelen door middel van koud water in de hete pan. Reinig jouw pan met zachte zeep en warm water. Het beste is om gebruik te maken van niet-schurende
reinigingsproducten ontworpen voor anti-aanbak oppervlakken. Onze kookgerei is ontworpen om jou het beste te laten presteren met een minimale inspanning. met de hand wassen met warm water en zeep is meestal voldoende om de pan schoon te maken. Als alternatief kun je jouw pan met vaatwasser schoon te maken.

Kenmerken

Technische gegevens

Set inhoud

Je hebt dit product bekeken op 20.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Potten en pannen >> Braden, potten en pannen >> Pannen en wokken >> Paella Pan - Marmer coating - 36 cm

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu