Automatische conserveringsmachine 28 L met timer

Artikel Nr: 943990

€ 106,99

Product Informatie

De automatische conserveringsmachine met geïntegreerde timer heeft een volume van 28 liter. Gemakkelijk te gebruiken: Twee draaischakelaars worden gebruikt om de temperatuur en de kooktijd te selecteren. Daarna werkt het 1800W sterke volautomatische kooktoestel helemaal vanzelf. Het schakelt zichzelf automatisch uit nadat de ingestelde tijd is verstreken. Het automatische conserveringsapparaat kan 14 glazen van één liter bevatten. De machine is geschikt voor gebruik met glazen met schroefdeksels en met rubberen ringdeksels. De praktische kraan kan worden gebruikt om het water af te tappen of om warme glühwein, thee of sap te trekken. Met de warmte-isolerende kunststof handgrepen kan de automatische conservering eenvoudig worden getransporteerd. Het verlichte display geeft aan of de machine nog steeds opwarmt of alleen maar de gewenste temperatuur constant houdt. Met de monzana® snelkookpan kan je in je eigen keuken heerlijk en gezond eten creëren.

Kenmerken:

Technische specificaties:

Levering inclusief:

Je hebt dit product bekeken op 19.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Elektrische keukenapparatuur >> Keukenapparaten >> Stoommachines >> Automatische conserveringsmachine 28 L met timer

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu