Geheime kluis - Ondergronds - Aluminium - Luchtdicht

Artikel Nr: 945241

€ 14,99

: € 19,99

Product Informatie

Kenmerken:

Ideaal als geheime bergplaats voor geld, juwelen en edele metalen. Inhoud perfect beschermd door zelfdichtende schroefdop. Ook geschikt voor op reis, op de camping of thuis. Maximale beveiliging tegen diefstal, een kluis die u niet kunt zien en waarvan niemand weet dat hij bestaat, en wordt dus niet doorzocht of gestolen.

De vloerkluis is robuust, roestvrij, lucht- en waterdicht en praktisch onverwoestbaar. Dankzij de compacte afmetingen kan de kluis bijna overal worden verborgen. Tuin, in huis of in de garage, u kunt hem zelfs ingraven of zelfs inmetselen, de inhoud blijft altijd beschermd. De binnenlengte is 21 cm, de binnendiameter is 2,2 cm, wanneer de dop erop geschroefd is, sluit hij uw kostbaarheden lucht- en waterdicht af.

Zelfs na jaren in de vloerkluis, blijft de inhoud schoon, droog en veilig.

Om het risico nog verder te minimaliseren, bevelen wij het gebruik van meerdere vloerkluizen aan.

Technische gegevens:

Je hebt dit product bekeken op 09.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Verlichting & Elektronica >> Home office >> Kantoorartikelen >> Documentenkoffers en kluizen >> Geheime kluis - Ondergronds - Aluminium - Luchtdicht

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu