RGB party serie VT-7803 LED bal - RGB - inclusief afstandsbediening - oplaadbaar -geschikt voor buiten - Ø 30cm

Artikel Nr: 941592

€ 62,89

Product Informatie

Tegen weersinvloeden bestand
De RGB led-bal van V-tac is gemaakt van kunststof en ideaal voor het creëren van extra sfeer in de tuin of tijdens een feestje. De led-bal heeft een IP-waarde van 65: dat betekent dat hij weersbestendig is en dus altijd buiten kan blijven liggen.,

Inclusief oplaadbare batterij
De led-bal wordt geleverd inclusief afstandsbediening en oplaadbare lithiumbatterij. De batterij bevindt zich in de bal en heeft een gebruiksduur van ongeveer 6 tot 8 uur. Het opladen van de bal duurt maximaal 3 uur. De oplader wordt uiteraard bij de bal geleverd.

Verschillende lichteffecten creëren
Met de afstandsbediening is het mogelijk om de led-bal te bedienen en in te stellen. Zo kun je bijvoorbeeld de led-bal in- en uitschakelen, de kleur veranderen, de lichtintensiteit veranderen en de verschillende lichteffecten beheren. De batterijen voor de afstandsbediening worden niet meegeleverd. Hiervoor kan je normale AA-batterijen gebruiken.

Voorzie de tuin van extra sfeer
De led-bal is te plaatsen in de tuin, naast de vijver, op de oprit, op het gras, bij de entree, op het terras en andere vergelijkbare omgevingen. Geef je tuin daarnaast extra kleur door meerdere led-ballen te combineren.

Specificaties:
Kleur: RGB
Afmetingen: 300 x 290 mm
Wattage: 1
Lumen: 18
Voeding: 1000 mAh lithium oplaadbare batterijen
Gebruiksduur batterij: 6 tot 8 uur
Fitting: E27, E14 / Geïntegreerd LED.
Aantal branduren: 50.000
IP-waarde: IP65

Je hebt dit product bekeken op 18.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Wonen >> Verlichting >> Buitenverlichting >> Ballampen >> RGB party serie VT-7803 LED bal - RGB - inclusief afstandsbediening - oplaadbaar -geschikt voor buiten - Ø 30cm

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu