Waterverstuiver en irrigatieset

Artikel Nr: 938988

€ 19,99

Product Informatie

-koelt effectief: Fijne jets vertroebelen het water en koelen de omgeving af

-koelt overal: Ons nevelkoelsysteem wordt geleverd met een set klemmen, zodat u de nevelstralen overal kunt installeren.

-Individueel: De meegeleverde slanglijn kan worden aangepast aan alle behoeften

-Koop het onmiddellijk: De 18-delige set is direct klaar voor gebruik.

-Maakt meer dan alleen koel: De set kan niet alleen worden gebruikt als een nevelkoeler, maar ook als een irrigatiesysteem dat bijzonder zacht is voor planten. Bij een waterdruk van 2 - 5 kg / cm² verbruikt de druppelbevloeiingsset slechts ongeveer 170 ml / min, wat ongeveer 50% is van het verbruik van andere in de handel verkrijgbare sproeiers. U kunt onze mistmachine ook gebruiken om de luchtvochtigheid in uw kas te regelen.

Alles wat je nodig hebt voor een aangename verfrissing op warme zomerdagen is hier aanwezig. Over een totaal van 7,5 m kunt u 5 beslagen sproeiers installeren en op een ontspannen en koele manier genieten van het zonnige weer. Eigenlijk nodigt het weer uit tot een gezellige barbecue-avond in de tuin, maar de zon brandt en bovendien laat de warmte van de grill het goede humeur snel omslaan in een verwarmde sfeer. Maar deze waterspuit kan helpen! Eenvoudig bevestigd aan de paraplu, de luifel of het dak, de sproeiers sproeien fijn verneveld water en zorgen voor een aangenaam klimaat dankzij de verdampingskoeling. Zelfs binnen uw eigen 4 muren kan de warme lucht in de zomer een ontspannende avond thuis in de weg staan. Het openen van ramen helpt meestal niet veel. Sluit ons systeem eenvoudigweg aan op een ventilator en u hebt een krachtige luchtkoeler die nog zuiniger is dan eender welk airconditioningsysteem! Het is ook ideaal voor het reguleren van de luchtvochtigheid in de kas of voor een bijzonder zachte bevloeiing.

Technische gegevens

-samen met 7,5 m

-Druk 10-60 psi (0,5-5 kg/cm²)

-materiële kunststof

Je hebt dit product bekeken op 02.07.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Tuin en buitenleven >> Bewatering >> Tuinirrigatie >> Irrigatiesystemen >> Waterverstuiver en irrigatieset

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu