Kastanjepan

Artikel Nr: 938020

€ 19,99

Product Informatie

Geschikt voor alle soorten fornuizen!

Met de zwart geëmailleerde kastanjepan kunnen de kastanjes gemakkelijk worden geroosterd op een open vuur of op een willekeurig fornuis. De zwarte kastanjepan heeft een geperforeerde pannenbodem zodat de warmte direct naar de kastanjes komt en ze lekker knapperig worden. Het rustieke houten handvat van de Maroni pan ligt comfortabel in de hand en de messing ring op het handvat maakt het gemakkelijk op te bergen door het op te hangen. De geëmailleerde kastanjepan is gemakkelijk te reinigen.

Het materiaal metaal bestaat uit ijzer, dat bij hoge temperaturen aan glas werd gesmolten, d.w.z. uit natuurlijke grondstoffen.

De hoogwaardige pan kan worden gebruikt op alle soorten hittebronnen (gas, elektrisch, glaskeramiek, inductie en zelfs boven een open vuur). Dankzij de ijzeren kern wordt de warmte snel geleid en vervolgens opgeslagen: voor duurzaam, energiebesparend koken.

Perfecte hygiëne wordt gegarandeerd door het niet-poreuze, gladde glasoppervlak. Dit is geurneutraal en bacterieremmend en bovendien eenvoudig te reinigen. Bij goed gebruik en onderhoud zullen emaille pannen je lang plezier geven en hun typische glans behouden.

Gebruik:
Snijd de kastanje kruislings aan de bolvormige kant met een scherp mes of kastanjekniptang. Rooster met de gesneden kant naar boven in de kastanjepan op het fornuis of op een open vuur gedurende ca. 15-20 minuten op hoog vuur. Altijd een beetje tussendoor schudden.

Kenmerken:

Technische specificaties:

Je hebt dit product bekeken op 02.07.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Potten en pannen >> Braden, potten en pannen >> Pannen en wokken >> Kastanjepan

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu