E-Scooter E-Kick 20 elektrische step

Artikel Nr: 937580

€ 699,00

: € 1.299,00

Product Informatie

Met deze compacta elektrische scooter kun je niet alleen gemakkelijk van A naar B komen. Het motto van de E-Kick 20 van Thevelix is namelijk "plezier"! De 8,5" luchtbanden in combinatie met de schokdemper voor en de veerpoot achter zorgen voor een ongehinderd rijcomfort.

Maar ook de veiligheid mag niet tekort komen, en daar hoef je je geen zorgen over te maken! De schijfremmen aan de voor- en achterzijde zorgen voor absolute topremwaarden in deze voertuigklasse, zelfs bij een hoog laadvermogen. Het duimgas helpt bij de gevoelige afstelling van zelfs lage snelheden en de lithium accu is getest volgens UN 38.3 en beschermd tegen overspanning.

Met een actieradius van 30-40 km garandeert de velix E-Kick 20 een actieradius die ver boven het gemiddelde ligt, wat moeilijk te verslaan is in zijn prijsklasse.

De uitrusting van de velix E-Kick 20 rondt het rijplezier af. Er is niet alleen een digitale snelheidsmeter beschikbaar met weergave van licht, laadniveau en snelheid, maar ook een app in het Duits (voor Android en IOS) waarmee diverse andere prestatiegegevens kunnen worden weergegeven.

Om de app ook tijdens het rijden te kunnen gebruiken (naast andere apps zoals voor navigatie) is de velix voorzien van een USB-lader. De bij de levering inbegrepen mobiele-telefoonhouder rondt de uitrusting af.

Je mag deze scooter op alle fietspaden gebruiken. Overal waar geen fietspad is, kan je gebruik maken van de weg.

Met behulp van de krachtige 350 Watt frontmotor kun je snel de maximaal toegestane 20 km/u bereiken.

Kenmerken:

Toepassingsgebied

De velix E-Kick 20 is geen speelgoed voor kinderen. Met een maximaal laadvermogen van 122 kg is hij speciaal ontworpen om aan de behoeften van volwassenen te voldoen. De stuurhoogte van 115 cm en de lengte en breedte van het loopvlak zijn ook voor dit doel ontworpen.

Ondanks dit alles is de velix E-Kick 20 een klein elektrisch voertuig met al zijn specifieke kenmerken.

Met een gewicht van 18 kg blijft de opvouwbare e-scooter transporteerbaar voor bus en trein en past hij in bijna elke kofferbak. Dit maakt hem ideaal voor het verkennen van steden en voor de laatste kilometers op weg naar het werk.

Technische specificaties:

De elektrische step wordt voor 95% voorgemonteerd geleverd.

Wettelijke bepalingen en algemene informatie:

1. Het dragen van een helm
Er is geen verplichting om een helm te dragen

2. Aansprakelijkheidsverzekering
Voor de Velix E-Kick 20 is een aansprakelijkheidsverzekering vereist. Bij het afsluiten van deze verzekering ontvang je een verzekeringskenteken (bromfietskenteken), dat aan het voertuig moet worden bevestigd (bewijs van een bestaande verzekering).

3. Rijbewijs
Voor de bediening is geen rijbewijs nodig. Minimumleeftijd: vanaf 14 jaar

Levering inclusief

Je hebt dit product bekeken op 20.01.2021 onder:
www.westfalia.eu >> Auto >> Motor >> Steppen en scooters >> Elektrische scooters en steppen >> E-Scooter E-Kick 20 elektrische step

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu