Friteuse "Cool Zone", roestvrij staal, zilverkleurig/zwart, 3 liter, 2000 Watt

Artikel Nr: 938959

€ 49,99

Product Informatie

Frituren met het professionele koude zone principe!

De friteuse "Cool Zone" bereikt dankzij zijn 2000 Watt vermogen snel de gewenste temperatuur. De temperatuur kan worden ingesteld met een draaiknop en een controlelampje geeft aan of het apparaat is ingeschakeld. Dankzij de afneembare handgreep en het kabelcompartiment is de friteuse eenvoudig op te bergen.

De friteuse heeft ook een koude zone. Dit betekent dat er enige ruimte onder het verwarmingselement is waar het vet niet zo heet wordt. Dankzij deze koude zone kunnen kruimels van het gebakken voedsel wel zinken maar niet verbranden. Dit zorgt ervoor dat het frituurvet langer schoon blijft en minder schadelijk is voor de gezondheid.

De friteuse "Cool Zone" heeft ook een oververhittingsbeveiliging en biedt daarom veiligheid. Bovendien kan de friteuse in een handomdraai worden gedemonteerd en gereinigd. De losse onderdelen kunnen ook in de vaatwasser worden gereinigd. De geƫmailleerde containerinzet is robuust en gebruiksvriendelijk.

Kenmerken:

Technische specificaties:

Levering inclusief:

Je hebt dit product bekeken op 25.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Elektrische keukenapparatuur >> Keukenapparaten >> Fondue, frituur en raclettes >> Friteuse "Cool Zone", roestvrij staal, zilverkleurig/zwart, 3 liter, 2000 Watt

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu