Afvalwaterdompelpomp Twin-D-DW 400

Artikel Nr: 899374

€ 84,99

Product Informatie

De vuilwaterpomp is een lichtgewicht en krachtige vuilwaterpomp van goede kwaliteit. De pomp is zowel geschikt voor incidenteel gebruik als voor een vaste installatie in een kelder, put of andere ruimte waaruit schoon of verontreinigd water automatisch moet worden weggepompt. De pomp is zeer compact en kan daarom in nauwe ruimten (± 28 cm) worden geïnstalleerd.

Met de Tallas D-DW 400 heeft u de mogelijkheid om de doorlaat van het pomprooster aan te passen. U kunt de pomp bijvoorbeeld alleen voor schoon water gebruiken of voor zowel schoon als vuil water. De afstelling van de afvoer beïnvloedt het waterniveau dat de pomp achterlaat wanneer hij wordt uitgeschakeld. Hoe kleiner het rooster van de pomp, hoe minder water er in de kamer zal blijven staan.

U kunt de pomp zo instellen dat hij automatisch aangaat bij verschillende waterniveaus. U kunt de losse vlotterkabel op twee plaatsen aan de pomp bevestigen, zodat u kunt bepalen bij welk niveau hij aanslaat. Overigens kan de handgreep van de pomp desgewenst in- en uitgeklapt worden.

Technische gegevens

Je hebt dit product bekeken op 27.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Rondom het huis >> Pomptechniek >> Pompen >> Dompelpompen >> Afvalwaterdompelpomp Twin-D-DW 400

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu