Analoog Wekker - met verlichting + temperatuurweergave

Artikel Nr: 866664

€ 17,99

: € 22,99

Product Informatie

Eindelijk hoeft u 's nachts niet meer uw bril op te zetten of het bedlampje aan te zetten om de tijd van uw wekker af te lezen. Omdat deze wekker verlicht is en u de exacte tijd laat zien, zelfs 's nachts. Dit is functioneel design: een optimale afmeting, evenals grote cijfers en de lichtgevende wijzers van de wekker, die duidelijk afsteken tegen de fosforescerende wijzerplaat, garanderen een goede leesbaarheid 's nachts. Het hoogtepunt van deze wekker: hij heeft een geïntegreerde kamerthermometer. U kunt dus niet alleen de tijd aflezen, maar ook de huidige kamertemperatuur. Natuurlijk, dit is ook praktisch in het donker.

Een Mignon AA batterij is nodig. Dit is niet inbegrepen in de leveringsomvang. Gelieve tegelijkertijd geschikte batterijen te bestellen: Nr. 810176 4 stuks Mignon (AA).

Technische gegevens

Omvang van de levering

Je hebt dit product bekeken op 09.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Verlichting & Elektronica >> Klokken en horloges >> Klokken en wekkers >> Wekkers >> Analoog Wekker - met verlichting + temperatuurweergave

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu