Dashcam MM308S met houder

Artikel Nr: 912267

€ 29,99

: € 39,99

Product Informatie

De multimedia box MM308S met DVR camera van Manta is een zeer handig apparaat voor elke bestuurder.

Met de camera, die je eenvoudig op je voorruit kunt monteren, kun je automatisch afstanden, ongelukken en aanrijdingen registreren.

De resolutie is tot 1280 x 720 pixels in MJPEG-formaat, de fotoresolutie tot 1920 x 1440 pixels in JPEG-formaat. Met het praktische TFT-scherm kun je altijd zien wat de camera momenteel opneemt.

Dankzij de automatische opnametijd en bewegingsdetectie van de auto-recorder hoef je niet eens na te denken over het starten van de video-opname, omdat deze begint zodra je de auto in beweging zet of een beweging wordt gedetecteerd. De hoogwaardige video's worden opgenomen op een standaard SD-geheugenkaart met een opslagcapaciteit tot 32 GB, waardoor de laatste gereden route altijd veilig kan worden opgeslagen.

Als de geheugenkaart vol raakt, kan de Dashcam automatisch de oudste opname wissen en verder opnemen.

Daarnaast is de multimediabox uitgerust met 6 LED's. Deze geïntegreerde LED-verlichting maakt het mogelijk om zonder problemen video's op te nemen, zelfs bij slechte lichtomstandigheden of tijdens een nachtelijke rit. De Dashcam wordt geleverd met een praktische glashouder en een autoadapter.

Technische specificaties:

Handleiding om de spraak in te stellen:

Opmerking: Het gebruik van dashcams is in Europa niet uniform geregeld. Informeer jezelf zich a.u.b. over de juridische situatie in het betreffende land.

Je hebt dit product bekeken op 09.08.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Auto >> Autoverlichting en elektra >> Auto elektronica >> Dashcams >> Dashcam MM308S met houder

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Schoterhoek 33 | 2441 LC Nieuwveen
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu