Airfryer heteluchtfriteuse XXL Deli-Fryer Digital

Artikel Nr: 900764

€ 89,99

: € 139,99

Product Informatie

Domo Airfryer heteluchtfriteuse XXL Deli-Fryer Digital

Geniet van overheerlijke, knapperige snacks en andere lekkernijen met de Domo Airfryer. De heteluchtfriteuse van Domo biedt het genot van een traditionele friteuse, maar is een gezonder alternatief. Doordat de heteluchtfriteuse 90% minder olie nodig heeft, en soms zelfs geen olie nodig heeft, wordt het eten veel minder vet! Door de hete lucht wordt het eten desondanks knapperig gebakken van buiten, en mals van binnen. 

Dankzij de veelzijdigheid van deze Airfyrer is deze de perfecte keuze. De heteluchtfriteuse kan namelijk niet alleen snacks frituren, maar ook bakken, braden, grillen, verwarmen en warm houden. Met zijn extra grote inhoud van 5,5 liter, goed voor bakvermogen van 1,5 kg, heeft deze heteluchtfriteuse meer dan voldoende capaciteit. Via het LCD-scherm stel je gemakkelijk de temperatuur in, varierend van 80 - 200 °C. Om het gebruiksgemak nog verder te vergroten is de Airfryer uitgerust met een timer tot 30 minuten, zo mislukken je gerechten nooit meer! De heteluchtfriteuse is niet alleen eenvoudig in gebruik, maar ook zeer veilig. Zo is de Airfryer uitgerust met CoolTouch behuizing, wat voorkomt dat de behuizing heet wordt tijdens het gebruik, en een overhittingsbeveiliging. 

Technische gegevens

Omvang van de levering

1x Heteluchtfriteuse met warme lucht

1x Gebruiksaanwijzing

1x Receptenboekje

Je hebt dit product bekeken op 25.01.2022 onder:
www.westfalia.eu >> Huishouden & Koken >> Elektrische keukenapparatuur >> Keukenapparaten >> Fondue, frituur en raclettes >> Airfryer heteluchtfriteuse XXL Deli-Fryer Digital

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu