Insectenhotel

Artikel Nr: 831476

€ 33,99

: € 39,99

Product Informatie

Met dit insectenhotel maak je een huisje voor de nuttige insecten in je tuin. Help deze insecten, zodat ze jou ook helpen met het bestrijden van ongewenste insecten en het bestuiven van je planten. Dit tuinaccessoire is uitermate geschikt voor wilde bijen, vlinders en lieveheersbeestjes.

Kenmerken:

- Ideaal voor : wilde bijen, vlinders, lieveheersbeestjes en nog veel meer

- Afmetingen: 40 x 28 x 9 cm

Tip van onze tuinman: De ideale locatie voor een insectenhotel is zonnig en tegelijkertijd weerbestendig. Enerzijds zorgt dit ervoor dat de voor het broeden benodigde warmte beschikbaar is en anderzijds is er voldoende bescherming tegen wind en neerslag, zodat de insecten het kunstmatige habitat accepteren. Een neveneffect is dat de gebruikte natuurlijke materialen zo lang mogelijk meegaan. Bovendien moeten zoveel mogelijk kruiden, bloeiende wilde planten en inheemse struiken en bomen in relatieve nabijheid voorkomen om in de voedselbehoeften van de insecten te voorzien. De ingangsstrook voor de dieren dient duidelijk zichtbaar te zijn. Voor sommige soorten is het ook ideaal als er voldoende klei, zand en water beschikbaar zijn in een van de compartimenten of dicht bij de grond.

Je hebt dit product bekeken op 26.09.2020 onder:
www.westfalia.eu >> Tuin en buitenleven >> Vogels en insecten in de tuin >> Dieren beschutting en voedsel >> Insectenhotels >> Insectenhotel

Wil je dit product later eenvoudig terug kunnen vinden?

Voer dan onder www.westfalia.eu/suche/ het boven beschreven artikelnummer in en je kan dit artikel in de toekomst eenvoudig terugvinden.


Westfalia NL (Service Center - geen afhaallocatie) | Visserstraat 44 | 1431 GJ Aalsmeer
Klantenservice: NL 085-8228327
BE 078-483182
(Lokaal Tarief)
E-mail: Info@westfalia.eu Internet: www.westfalia.eu