Service & bestellingen: +31(0)858228327 (lokaal tarief)
1 maand herroepingsrecht
Achteraf betalen
Geld-terug garantie
Trusted Shops

Webwinkelkeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om je naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij jouw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Bekijk hier het reviewbeleid van WebwinkelKeur.

Productreviews via Trusted Shops

Op onze website worden reviews getoond die verzameld worden via de Duitse partner Trusted Shops. Dit zijn onbetaalde reviews van echte klanten, die na het plaatsen van hun bestelling via e-mail een uitnodiging hebben ontvangen om een review te schrijven. Alle reviews die ingezonden worden, zowel positief als negatief, worden na controle binnen een paar dagen op de site geplaatst. De enige uitzondering hiervoor zijn reviews die wegens hun inhoud niet geplaatst kunnen worden, zoals scheldwoorden of reviews die niet over het product gaan.

Bekijk hier het reviewbeleid van Trusted Shops.

Op dit moment is het nog niet mogelijk voor Nederlandse klanten om reviews te plaatsen. Er wordt nog hard gesleuteld aan deze functie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Er wachten exclusieve extra's op u!
Ontvang regelmatig aanbiedingen, vouchers en promoties met de Westfalia nieuwsbrief. Registreer u nu en ontvang direct een kortingscode van €10,-!1