Service & bestellingen: +31(0)858228327 (lokaal tarief)
1 maand herroepingsrecht
Achteraf betalen
Geld-terug garantie
Trusted Shops

Levering en uitvoering

  1. Westfalia zal de meest mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten. Als plaats van levering geldt het adres dat u aan ons heeft opgegeven bij de bestelling.
  2. Wij leveren alleen aan klanten met een bezorgadres binnen Nederland en/of België.
  3. Wij geven een leverindicatie van 2 tot 4 werkdagen, tenzij er op de productpagina een andere indicatie staat aangegeven. We doen onze uiterste best om je bestelling binnen deze termijn te leveren. In een enkel geval kan het voorkomen dat je bestelling door overmacht iets langer op zich laat wachten.
  4. Westfalia opereert in meerdere landen binnen Europa. Hierdoor zijn alle actieve landen aangesloten op het centrale magazijn in Duitsland. Op het moment dat één artikel tegelijk wordt verkocht in meerdere landen dan is er een voorraadprobleem. Het product moet opnieuw besteld worden bij de toeleverancier zodat beide klanten tevreden zijn. Onze levertijden zijn in deze vorm richtlijnen waaraan geen rechten kunnen worden verleend.
  5. Indien de bezorging vertraging ondervindt, of indien een bestelling niet kan worden uitgevoerd, stellen we je daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte. Je hebt dan uiteraard de mogelijkheid om de overeenkomst kosteloos te ontbinden.
  6. Na ontbinding conform het vorige lid zullen wij het bedrag dat u al heeft betaald binnen 14 kalenderdagen terugstorten.

In het kort:

Wie is de vervoerder?
Westfalia levert met GLS, DPD en DHL.

Ontvang je een track&trace code?
Ja, je ontvangt een track&trace code op het moment dat de bestelling bij ons het magazijn heeft verlaten.

Wat doet de vervoerder bij niet thuis?
Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden, bij de buren afgeleverd of gaat terug naar het depot. Op het niet thuis bericht van GLS staat een ‘niet thuis code’ waarmee je een afleverafspraak kunt maken bij een GLS pakketshop. Dan kun je in je eigen tijd het pakket daar ophalen.

Wat is de levertijd?
2-4 werkdagen

Wat zijn de verzendkosten?
Verzendkosten zijn gratis bij een bestelling boven de €150,- en anders 5,95 euro.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Er wachten exclusieve extra's op u!
Ontvang regelmatig aanbiedingen, vouchers en promoties met de Westfalia nieuwsbrief. Registreer u nu en ontvang direct een kortingscode van €10,-!1