Service & bestellingen: +31(0)858228327 (lokaal tarief)
1 maand herroepingsrecht
Achteraf betalen
Geld-terug garantie
Trusted Shops

Landbouw topsellers

Kerbl Aluminium afrasteringsdraad, Ø 1,6 mm
Diameter: 1.6 mm

Inhoud: 400 Meter (€ 0,08* / 1 Meter)

€ 31,99*
 
 
Jute aardappelzakken, 50 kg, grofmazig, 5 stuks

Inhoud: 5 Stuks (€ 2,12* / 1 Stuks)

€ 10,59*
 
 

Actueel - bescherm je dieren

TOP LANDBOUWMERKEN BIJ WESTFALIA

TOP LANDBOUW CATEGORIEËN

Er is altijd wat te doen op het platteland 

Als hardwerkende landbouwer kun je geen adempauze nemen zodra de herfst je velden bereikt. Het zijn enkel de taken die veranderen. 

Toebehoren voor landbouwmachines 

Voordat het oogstseizoen echt begint, is het de moeite waard om uw landbouwmachines te controleren. In het bijzonder moet u de onderdelen controleren die in gebruik zullen zijn vanwege de komende landbouwwerkzaamheden: Hydraulische accessoires, voorladers, verlichting, oprijplaten en aanbouwdelen. Vooral de verlichting van de landbouwmachines moet worden gecontroleerd, want de dagen worden korter en donkerder. 

Oogsttijd 

De gouden herfst staat voor de oogsttijd. Hij brengt al begin september rijpe peren, appels en druiven. De ideale tijd om sap te maken van het overtollige fruit. Gebruik hiervoor onze fruitpersen van hoge kwaliteit. Wij hebben ze in verschillende maten, zodat u de juiste maat kunt kiezen naargelang uw behoeften. Dan vul je het verse fruitsap in een gistvat. Zo kunt u zelfs maanden later nog genieten van uw zelfgemaakte vruchtensap met volle smaak. 

Maak de schuren klaar 

In de herfst worden de schuren weer actief gebruikt. Of het nu is voor het houden van pluimvee of voor het opbergen van bosbouwgereedschap. Controleer of de schuifdeuren en roldeuren goed werken. Slijtageonderdelen zoals rollers of scharnieren moeten regelmatig worden vervangen. Geschikte onderdelen vindt u in onze winkel. 

Efficiënte ongediertebestrijding 

Zodra het koeler wordt, zoeken knaagdieren steeds vaker een warm onderkomen. Landbouwgebouwen en -schuren genieten de voorkeur, tot groot ongenoegen van de eigenaren. Bestrijd de knaagdieren preventief met onze efficiënte knaagdierbestrijdingsproducten. Speciaal lokaas helpt om de ongewenste bezoekers in de val te lokken. Deze lokstoffen zijn onschadelijk voor mensen en huisdieren. Als u waarde hecht aan levende vallen, kijk dan eens naar onze grote selectie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Er wachten exclusieve extra's op u!
Ontvang regelmatig aanbiedingen, vouchers en promoties met de Westfalia nieuwsbrief. Registreer u nu en ontvang direct een kortingscode van €10,-!1