Service & bestellingen: +31(0)858228327 (lokaal tarief)
1 maand herroepingsrecht
Achteraf betalen
Geld-terug garantie
Trusted Shops

TOP AUTO & FIETS MERKEN BIJ WESTFALIA

Persoonlijke aanbevelingen

Gardigo Marterverjager In- Outdoor op Batterijen 

€ 16,99* € 25,99*
korting actief!
U bespaart 35%
Westfalia Spanners met bal voor dekzeilen 12 stuks

Inhoud: 12 Stuks (€ 0,92* / 1 Stuks)

€ 10,99* € 14,99*
korting actief!
U bespaart 27%
CTEK Acculader MXS 5.0 - 12V - 110A

€ 89,99* € 119,99*
korting actief!
U bespaart € 30,00
HP-Autozubehör Lamsvel autostoelhoes, antraciet
Kleuren: Antraciet

€ 42,99* € 59,99*
korting actief!
U bespaart 28%

TOP AUTO & FIETS CATEGORIEËN

Voor een goede rit 

In de herfst maken natte wegen en slechte lichtomstandigheden het rijden moeilijk. Controleer uw voertuig en bereid het optimaal voor. Natuurlijk mogen verzorging en onderhoud niet worden verwaarloosd. 

Verwisselen van de banden 

U moet de banden van uw auto uiterlijk in oktober hebben vervangen. Met ons gereedschap voor bandenmontage kunt u dit gemakkelijk en snel thuis doen. Alles wat je nodig hebt is een stevige krik en een momentsleutel. Maak het wisselen van uw banden thuis gemakkelijker met een compressor. Dit apparaat is een alleskunner die in geen enkele werkplaats mag ontbreken. In combinatie met een slagmoersleutel met perslucht kunt u uw banden in een paar eenvoudige stappen verwisselen. Daarna kunt u ze gemakkelijk opblazen met de compressor. 

Verzorging en onderhoud 

Een regelmatig onderhouden voertuig zal u nooit in de steek laten. Vanwege het donkere seizoen, controleer uw autolichten. Als een lamp moet worden vervangen, vervang deze dan altijd per paar, zodat beide koplampen dezelfde kleur hebben. Denk aan een mobiele jump starter. Hij is klein en gemakkelijk op te bergen. In geval van nood kunt u onmiddellijk actie ondernemen en hoeft u niet te wachten op de pechdienst. Zorg ook voor de binnenkant van de auto. Slipcovers en stoelhoezen zijn niet alleen in de wisselvallige herfst de moeite waard. Wij hebben een assortiment van wasbare stoelhoezen. 

 Caravans en campers 

Plant u dit jaar niet nog een reis met uw camper? Maak het klaar voor de winter. Reinig het met onze professionele wasset voor grote voertuigen. Met deze handige set kunt u eenvoudig vuil en aanslag van uw voertuig verwijderen. Wij raden u aan uw voertuig dan af te dekken met een beschermende beschermhoes. Ze zijn speciaal ontworpen voor de winteropslag en houden milieu-invloeden zoals ijsvorming of vuil betrouwbaar tegen. Met deze aanhangwagenaccessoires behoudt u de waarde van uw woonwagen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Er wachten exclusieve extra's op u!
Ontvang regelmatig aanbiedingen, vouchers en promoties met de Westfalia nieuwsbrief. Registreer u nu en ontvang direct een kortingscode van €10,-!1